novinky-elmax-opat-pomaha-zdravotnictvu-1
novinky-elmax-opat-pomaha-zdravotnictvu-2
previous arrow
next arrow

ELMAX opäť pomáha zdravotníctvu!

Laminárne boxy sú skvelé výrobky. Skvelé preto, lebo slúžia a pomáhajú ľuďom a to tak, že sa v nich realizujú procesy alebo tvoria produkty, ktoré sú pre ľudí potrebné a prospešné. Mnohé tieto boxy sú využívané na tvorbu liečiv. Mnohé zas naopak chránia zdravie obsluhy pred škodlivými účinkami spracovávaných látok. Mimoriadny význam však majú v onkológii. Slúžia totiž na prípravu liečiv pre onkologických pacientov. 

Čo by sme to boli za spoločnosť, keby sme si také skvelé výrobky nechali len pre seba. Keď sme prevzali v roku 2015 spoločnosť EKOKROK, dali sme si predsavzatie každý rok pomôcť tam kde to potrebujú. V roku 2016 sme pomohli malým onkologickým pacientom v Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave. Slávnostne sme im odovzdali laminárny box II. triedy. Dnes je plnohodnotným pomocníkom pri liečbe detičiek, trpiacich touto chorobou. 

Tento rok sme sa naopak rozhodli pomôcť v našom rodnom meste, v Žiline. V stredu 13.09.2017 sme tak oficiálne odovzdali úplne nový laminárny box II. triedy EKOSTAR FLOW BH550 Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline. Box bude opäť slúžiť na prípravu liečiv pre onkologických pacientov. Tentokrát však tých dospelých. 

Veríme, že aj tu box výrazne prispeje jednak ku skvalitneniu liečby onkologických pacientov a jednak ku zvýšeniu úrovne ochrany pracovníkov, ktorí títo liečbu pripravujú. Veríme, že tak ako v Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave, tak aj tu bude mať tento dar zmysel a skutočne pomôže tým, ktorí to veľmi potrebujú. 

A nebojte sa, budúci rok pokračujeme ... 

https://www.zilinak.sk/prispevky/7328/laminarne-boxy-zlepsia-pracu-zdravotnych-sestier-na-onkologii-darovala-ich-spolocnost-elmax-zilina

ELMAX ŽILINA, a.s. 

Posted in Novinky a aktuality.